The Vontz Center for Molecular Studies

I hear lots of stories, rumors and hearsay about The Vontz so I pulled a quote off the internet from galinsky. It was on the internet so it has to be true.

It has been said that the building was originally intended to be finished in a reflective surface, much like Gehry's Guggenheim Museum, but due to cost brick had to be used. If this is true, it may very well have been a happy accident, since the curvature of the walls is further accented by the bricks, and the more familiar material with its inherent color seem to have pleased the local population. The use of brick also ties the building in nicely with surrounding medical buildings in this portion of the campus, which are almost all finished in similar brick.
"pleased the local population" cracks me up, The Vontz challenges preconceptions of what a building is. And most of the people I work with aren't up for that challenge.
[where: 45202] best place to learn how to live downtown cincinnati ohio the ethos of Cincinnati

No comments:

Post a Comment